Complex turistic Platoul Soarelui – stațiunea Straja Tabere schi la Straja (copii)

Echipa SportStraja organizează tabere de iarnă și schi pentru copii și părinți în Straja. În taberele noastre, copiii participă la cursuri de ski cu instructori pregătiți atât în domeniul sportului, cât și al pedagogiei.

Taberele continuă formarea copiilor

Ne dorim să creăm un mediu în care copiii să se dezvolte într-un mod natural și armonios. Acordam o atentie deosebita igienei personale și educăm copiii să aibă o conduită civilizată față de grup.

Monitorii noștri au ținută și posedă un limbaj tehnic, ușor de asimilat și de executat. O bună scoală de schi înseamnă siguranță și garantarea unui serviciu de calitate.

Participanții vor învăța să aibă încredere în propriile puteri și să se autoevalueze.

Pârtia de schi este atât un mediu de învățare și dezvoltare personală, cât și un loc de joacă. Cursanții își vor însuși o bună alunecare pe zapadă și un stil elegant în funcție de nivelul cunoștințelor: nivel începător, mediu, avansat.

Dacă vrei să îți trimiți copiii într-o super tabără de iarnă, nu ezita să ne contactezi!

Perioade:    

 • 13.12 – 20.12.2020
 • 14.02 – 21.02.2021

Fiecare tabără cuprinde:

 • 7 nopți cazare
 • pensiune completă pentru cele 7 zile
 • lecții de schi (5 – 6 ore de schi/zi)
 • transport pe    teleschiurile    Platoul Soarelui
 • animație în fiecare seară
 • concurs de schi unde toți participanții primesc diplome și poze

Prețurile pot fi aflate accesând rubrica Contact.

Detalii:

 • vârsta cursanților trebuie să fie de minim 4 ani și maxim 12
 • cazarea se asigură la Pensiunea Sofia, în camere de 2, 3 și 4 locuri sau în Vila Straja în camere de 2 locuri (în care se pot adăuga paturi suplimentare pentru copii). Copiii sunt cazați în camere cu părinții, iar tabara presupune, de fapt, un program organizat pentru copil pe timp de zi, peste noapte copiii fiind în supravegherea părinților/persoanei însoțitoare.
 • mesele se servesc la restaurantul pensiunii/vilei. În ziua sosirii, prima masă servită va fi cina, iar în ziua plecării, ultima masă servită va fi prânzul.
 • echipamentul de schi (schiuri + clăpari + bețe + cască) nu este inclus în preț, dar pentru cei ce nu dețin propriul echipament, acesta poate fi închiriat de la centrul de închirieri Platoul Soarelui pentru suma de 25 lei/zi pentru schiuri+clăpari+bețe sau 35 lei/zi pentru schiuri + clăpari + bețe + cască.
 • orele de schi se desfașoară de regulă în intervalul 9:00 – 12:00 și 15:00 – 18:00. Aceste intervale pot fi modificate, dar se va încerca păstrarea numărului total de ore
 • în prețul taberei este inclus skipass-ul pentru toate lecțiile efectuate cu monitorul de schi.
 • activitățile distractive și educative se vor desfașura cu un animator după masa de seară, atât în interiorul cabanei, cât și în exterior, în mod organizat.

Așezare: Pensiunea Sofia este situată chiar la baza pârtiei Platoul Soarelui, iar Vila Straja se află la 5 minute de mers pe jos de la baza pârtiei.

Asistența medicală este asigurată de serviciul salvamont, iar la nevoie de spitalul municipal Lupeni.

 În prima zi (ziua sosirii), nu se vor ține cursuri de schi, dar se vor închiria echipamentele de schi de la centrul de închirieri Platoul Soarelui. A doua zi de dimineață se va începe cu o lecție introductivă care are ca scop testarea nivelului de cunoștințe al copiilor (această lecție este importantă mai ales pentru copiii care spun că au mai schiat) și împărțirea acestora în grupe.

În ultima zi vom organiza un concurs de schi, la sfârșitul căruia fiecare participant va primi o medalie, o diplomă și o poză cu el pe schiuri. La acest concurs sunt invitați toți părinții să-și susțină copiii și să-i încurajeze.

Acces: accesul din Lupeni în stațiunea Straja se poate face cu:

 1. autoturismul personal (drumul este asfaltat până în stațiune), dar accesul este limitat în parcarea de la intrarea în stațiune. De la această parcare până la complexul turistic Platoul Soarelui se poate utiliza un autoturism închiriat în regim de taxi.
 2. un autoturism închiriat (în regim de taxi) care are posibilitatea să vă aducă până la 50 metri de complexul turistic Platoul Soarelui.
 3. Odată urcați în telegondolă, vă rugăm să ne contactați pentru a vă asigura transportul cu UTV-ul firmei (Polaris Ranger Crew). Acesta vă va aștepta lângă debarcarea telegondolei și vă va duce până în fața recepției complexului turistic Platoul Soarelui. Costul acestei curse este de 10 lei/cursă. În UTV încap până la 4 persoane + bagaje.

Înscrierile în tabără se fac prin completarea unui formular și plata unui avans. După ce banii au intrat în cont, rezervarea este confirmată, iar camera păstrată. Veți fi informați asupra confirmării rezervării (primirea banilor) telefonic sau prin e-mail. Restul de plată se achită în prima zi a sejurului. Avansul achitat se returnează dacă rezervarea este anulată cu cel puțin 14 zile înainte de începerea sejurului. Dacă anularea se efectuează cu mai putin de 14 zile înainte de începerea sejurului, atunci avansul achitat nu se returnează. La returnarea avansului  se reține o taxa de 10 lei pentru acoperirea comisioanelor bancare (de încasare și de returnare a avansului).

Alegerea camerelor se va face în ordinea înscrierii în tabără. Oferta este valabilă până la epuizarea locurilor.
Contactează-ne!